Tietoa tuotteesta
Tiiviissä pakkauksessa
lehdissä säilyy kosteus ja aromit tallella.Vihdan
sulattaminen kestää noin tunnin. Ennen sulatusta pakkaus avataan, jotta
vihta pääsee tuuhettumaan alkuperäiseen muotoonsa. Vihta otetaan
käyttöön ilman hautomista.
Tuore vihta
ei tarvitse kastelua. Vihta voidaan sulattaa myös nopeasti kaatamalla
pussin sisään lämmintä vettä. Vihdalla voidaan kylpeä useamman kerran.
Sitä ei pidä jättää lauteille kuivamaan eikä laittaa likoamaan
vesiastiaan. Kylpemisen jälkeen vihta on hyvä huuhdella. Talvella se
voidaan laittaa ulos roikkumaan ja ottaa seuraavalla kerralla suoraan
saunaan.
Vihta
voidaan myös pakastaa uudestaan omassa pussissaan. Kun pussin suu
suljetaan, ei pakasteeseen pääse kosteutta.
Vihdat ovat laadultaan erinomaisia. Niille tunnusomaista on tuore tuoksu, lehtien pysyvyys ja tasainen laatu.